Saturday, April 9, 2011

terbaca

heehooo.haha.aku terbaca ini,lantas copy lalu right click lah kan.haha.so i just wanna share with uolssszz.HAHA.


1. jgn dilihat pada kereta mewahnya semata-mata..lihatlah pd aktiviti malamnya..andai liar hidupnya tika malam menjelma..fikirlah sebaiknya andai mahu menerima..kerna maksiat itu lebih mudah tatkala kelam malam sudah tiba..khuatir juga subuhnya terus leka dibuai mimpi nan indah..

2. jgn dilihat pada pakaian berjenama semata-mata..lihatlah pada bahagian kakinya..andai mudah lututnya ditayangkan tatkala lincah dipadang bola dan rugby..fikirlah sebaiknya andai masih mahu menerima..kerna aurat suami itu hanya selayaknya dilihat oleh si isteri..:)

3. jgn dilihat pada tampan paras semata-mata..lihatlah pada mulutnya tatkala berbicara..andai dia mudah menghambur carutan dan sumpah seranah..fikirlah sebaiknya andai masih tegar memilihnya..khuatir pabila bersama kelak..kesalahan kecil anda akan menerima hamburan cacian yang menyeksakan..

#badan terlalu letih,lalu tertido bersama kanta lekap yang masih melekap.sedarsedar sudah pukul 4.terima kasih msg drpd crdt advncd kerna sedarkan aku dari tidur yg lena.mmg lah manusia kadangkala itutidak hipokrit,namun,kau ingat senang ke nk back to normal?mungkin satu hari nanti,bila bersua,mana tahu air mata akan jatuh.mungkin.


#kerja tadi emosi saja lebih.habis semua yang cari pasal kena depan depan.sorry aku lepas depan depan.hari ni mmg sux!aku tak suka semalam.nasib baik ada penghibur sigaruda,bolehla tersenyum walau seketika.
YOURS TRULY,
Yana Aziz

1 comment: