Monday, February 7, 2011

pendeta

ye aku bawak ricecooker.
semalam aku masak terlebih air.aku tak reti laa masak sket2 ni.sebab kat rumah dah biase masak bnyk.famili aku kan ramaiii.so tadi aku baru je masak nasi.and skejap je dah masak.tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....................
nasi aku tersikit sangat and air kurang kot?HAHA.ape masalah kau ni yana~

smalam malam malas nk beli lauk so aku makan ruski,then buat biology


hershey's kisses faz bagi :))


ini kesan apabila kereta tiada pas *sticker*


nasi ayam+nescafe ice = RM6.30
okay alrite,tadi aku makan dekat pendeta.selalunya aku makan dekat psb saje :) aku act nak order kue tiau cantonese *ejaan aku tak sure* sekali akak tu kate tak de la dik -.-'' erghh~ apelahh.so nasi ayam dia oout of ten aku bagi 6.sebabbbb......try lah makan.HAHAH.maybe laen org laen taste kot.lol.nasi dia halia kuat sgt lah.even sampai pukul 5 pun aku sendawa still rase halia.BAHAHAHA.okaylah,tak sabar nk tunggu hari khamis :)




yours truly,
Yana Aziz

3 comments:

  1. jgn bwk kete pi uitm..haha..

    ReplyDelete
  2. asal aku nampak ade tulisan "sperm"? hahahha kau memang sengajakan?

    -najmoi

    ReplyDelete
  3. mfs : HAHAH.mmg tak aaa.ke ade org bawak?LOL

    najmoi : tu notes aku lah.aku blaja kot~

    ReplyDelete