Thursday, May 6, 2010

jumaat

farihah balik harini kan?enjoy.
phone tu campak je..
so that u gt the new one.
hidup ini mmg palat
weyh,aku okay je.tp xde rase pape.
kambeng,igt weh nnt.kau jgn buat bz plak eh.
do keep in touch like wht u said.
holala~
arini hari jumaat,so ade laa beberapa org yang saya request
awak-awak semua,
doakan saya ye,saya nak jpa sangat..
diorg ni aku mintak tolong sebab diorg g jumaat of coz.
kan kan?
korang pegi kan weh?jgn escape eh..haha
atok saya pon saya mintak jugak~
tp for sure dia xbaca beloq saya..

jap lagi saya pergi jemput kakak saya.
dekat seremban,
saya drive sesorang.ayah saya malas ikot,save energy for malam nnt
dia nk maen bdminton weh~
ibu saya pulak,macam biasa~~
pergi ke melaka.
amik iyaa,ngada2 weh.nak balik je tau.padahal midterm nak tiba.
ayah pernah kata kat iyaa,
tgk k.ngah dulu,xbalik pon
ye ayah,saya jarang balik sebab ada band kan kan??
HAHA.suka laa tu jarang balik,jimat duet.HAHA
iyaa dekat kot,tu yang ngada2.

ntok kawan2 aku,
aku sayang kauorg weh.
seriousli.HAHA
xkisah r lelaki ke perempuan ke.
hahaha,aku appriciate gila,
aku nak kau org tau ye :)
if aku xcntct dats mean aku xde kredit
or faham2 je laaa..haha.aku xlupa kau org.

eh ehh..apesal yana mcm emo gaban ni.haha.bodoh
najwa kau tunang aku! igt.
BENG BENG!!

No comments:

Post a Comment