Tuesday, April 19, 2011

2belas hari lagi woh

hihihi.as usual,no celebration.tapi macam biasa.saya nak buat list lah kan.macam last year,saya ada buat.umm tapiii,semua tu saya cari sendiri.HAHA.tak kesah lah.ade yang tak sampai.so here we go

hari jadi saya 2md may nanti.
  1. kalau boleh saya nak jumpe boyfriend saya.itu pun kalau dia nak.tapi saya tidak berharap.
  2. saya nak slipper.sebab slipper saya dah putus lama dah tau.
  3. saya nak hand bag momoe tu.warna cokelat.pagi pagi pergi keja sbelum kedai bukak sure saya usha dari luar.
  4. saya nak sticky candy.mungkin xdapat kot.sebab sremban xde lah.
  5. black rose lomo aqua.sudah lama saya idamkan nak buat lomo wall walaupun xhebat.
  6. saya nak belanja orang makan dekat johny
  7. saya nk baking.buat macaroons and cheese tart.
  8. saya nak chocker yang cool tak pun gelang kaki yg super awesome.lol
  9. saya nak pergi pantai.
  10. saya nak rase happy
  11. nak cincin yang ade bunge sebijik ats dia.yang besar.sebab haritu saya nampak ade chinese ni pakai.cantek.
  12. and lastly,saya nak mini cooper.

2 comments:

  1. sy bg awak minicooper dlm mimpi hehee

    ReplyDelete
  2. hihi saya nak kaler hitam atap kotak kotak tau tau :D

    ReplyDelete