Thursday, January 20, 2011

keluar sebentar

salam :) hoyeah tadi ibu ayah datang.wani abang pun ada.so mula2 we all lepak-lepak aje dekat depan R1 tuu.haha.ayah ibu bace paper,aku layan anak2 kingkong tu.HAHA.sumpah aku rindu diorang.then  ibu tanya 'adik dah makan lom?' aku pun jawab lahh.dah berkurun tak makan ni.haha.then tbe2 ayh tnye ibu mana necklace tuu.aku agak blur.lalu ibu pun klua kan necklace.pakai kan aku.aku pun senyum kambeng sambil gelak2 excited.HAHAHA.ayah gelak je tgk aku sebab aku mana nk pakai rantai.lol.pakai je lahh ibu ayh yang bagi.aku takut hilang je.

so kitorg pun gerak lah pegi klang sebab nak buat specs wani.jauh kan?dari sremban datang sini buat specs.sebabbbb kat sremban lagi mahal kot weh.so jadi better kita cari yang murah.haha.wani pun try2 specs,ibu pun try2 shades.haha.lama lah jugak kat kedai tu.aku malas duduk situ,sebab nnt aku pun nak.so aku layan muzafar pg maen kt tempat maen2 tuu.lastly,ibu beli shades,wani buat specs.sabtu ni aku kena ambk specs wani.then lepas tu kami macam jalan2.abang nampak kereta bateri yang boleh drve tuu.hahaha.so dia pun naek for ten mins.aku n wani pun maen jugak,tapi lagi best.kitorg maen kt tmpt yang orang pangil arked tu eh?HAHAHA.so,aku n wani maen yang drumm tuu.bestt.then maen ketuk2.dan jugak race moto n kreta.haha.macam budak kecik kan aku?but so what?aku enjoy kot dengan adik aku.

then kami pun cari tempat nak makan.ayh tnye aku nk makan kat mana.aku kate aku tak kesah.kalau boleh yg dekat je.sebab aku malas nk drive.BAHAHAHA.before that wani n abg singgah kedai maenan plak~diorg nak maenan.belikan je laaa budak tu maenan.grrr~if not abg ngamok kat situ jgak.someone said that jgn bg je ape yang diorg mintak.but umm i tak boleh laa nak handle ble diorg nanges,bising2 nak maenan tu.haha.yeah i know ngaruk2 bising2 tu short term effect but aaa,saya malas nk layan diorg ngaruk2 tu.HAHA.

so tadi aku drve to jay jay.dua kali pusing2 nk cari jalan klua.aku salah masuk jalan,aiyaaa~ HAHAHA.bole tahan laa jgak aku drve *bangge* hihi.da brani bawak dekat tempat yg raaaamai kreta.LOL.lepas makan aku pun pulang.sampai sahaja punlam,ayh mmg mengantuk.aku pg layan abg n wani kt toilet.ibu suruh bersihkan diorg.lol.then balik semula,tgk ayh dah baring on ibu's lap.HAHA.sooo sweet.balik tadi ibu yang drve.ayh mmg nk jadi sleeping beauty lah tuu.haha.so,ibu ayah saya suruh kirim salam dekat semua kawan2 saya.haha.


btw,saya nak tayang gambar passport muzafarshah.

Muzafarshah Bin Azizshah




till then,
Yana Aziz

3 comments:

  1. kau nampak sgt suweet dengan adik2. hahaha. nk tgk necklace !

    ReplyDelete
  2. hihi.thanks yaw.necklace biase2 ajaa.

    ReplyDelete