Friday, May 28, 2010

dengar lah ni weh

finally dapat jugak aku post new entry,hari ini hari jumaat.semalam aku balik rumah,ERGH,sumpa penat gb.LOL.mmg tertido-tido aku.dengan tak makannya.HAHAH.okayyy..aku nak share ng kau org ape yg aku buat masa orient yang ala-ala gempak tu weh.sebab fon aku off.haa,ada byk unknown number tbe2 contact aku.sila beritahu siapa anda.jika tidak mmg susa laa nk cntct back.one more thing,maxis kat sana xdpt coverage.HAHA.

first day,aku gerak dari rumah pukul 10pagi.FYI,aku org plg lmbt bgn dlm rumah tu.maka,aku pon termiss breakfast laa kan.by pkul 11lebih aku dah sampai.TAPIIIII....kereta kat sana berjela-jela.u know what,dr simpang nk ke punlam tu kann,haaa dah tak gerak2.gila kan?naseb baek dlm handbag aku ade 3 snickers.makan je r.in the car baring2 text2 org.HAHAHA. so lebih kurang sejam kitorg stucked kat situ.hoyeah.

sampai je kat tempat daftar,err hari ahad haritu ntok daftar tempat tinggal je.pendaftaran yang laen dibuat keesokkan harinya.1st day tu,aku ingat ramai laaa yang pakai pants and shirts,rupa-rupanye,aku sorang je makhluk yang pakai seluar.aiyaiyai~tunggu fera baru daftar.then kami jadilah roomate and housemate.dapat.apartment aku berada di tingkat tujuh,topfloor.nak tggu lift mmg lmbt,org ramai.panjat tangge r apelagi.3 kali aku turun naek tangge tu ntok habeskan barang2 aku.LOL.jadi aku bye2 parents aku pada pukul 4ptg.

4stengah kena berkumpul.like ramaiiii gila org kat situ.jumpe la teh,jijon,farel,ain,bedah,anem,dbot,nini,merod,athirah mustafa,olie lagi sape lg haa.HAHA.asyif pon ade gak,jabbar skali.diorg ni.mmg ramai gila lah weh.rimas aku.then kena off ur shoes,lepas tu,duduk atas lantai.kat situ jugaklah tempat budak lelaki semayang.mcm ape je kan?

malam tu facy2 pon start aa.tp malam tu dia cakap pasal hari pendaftaran esok.siapkan document2 ni.dia xplain satu persatu.ergh.lembab gila n bazir mase.dia boleh plak kate "bila abg cakap adik-adik......korang kena ckp shhhhhh" wth mann..HAHA.aku xpernah ikot pon ape dia ckp act.sebab sepanjang orient,mmg xpernah nak clear ape yg diaorg try nk sampaikan.LOL.

the next day,pendaftaran day.HOYEAH!lamaa gila aku tunggu.siap balik makan golek2 but then still xsampai2 lg turn aku.ergh~ then panas plak tu.well,siapa yg dah kenal betul2 aku dia tau aku cemane bila panas and org ramaiii dan juga mende yg bergerak dgn slow~ aku akan moody and diam.HAHA.ms tu mmg penat gila weh.at last aku call ayh aku.sebab aku rase nak nanges.HAHAH.kang call org laen kang malu ah nanges.call ayh then nanges.LOL.bia ah.

then mmg xsempat laa,sempat buat 2 kaunter je dr 5 kaunter,ergh~ sambung esok.haaa,1st day tu diorg lepas pkul 1lebih.aku tdo dlm pkul 2lebih kot.AIR,rumah aku xde air weh.sebab top floor,pressure kureng.mmg tension.bangun pagi2 mamai2 amik towel sme,then naek lift.lawak je weh.jijon plak,everytime dia mandi mesti dia kecikkan sket air dia supaya sedikit air akn naek ke atas.HAHAHAHHA.comel r kau ni john.

okay tu jer activity yang membuatkan aku bergerak.then sampai habes orient tu aku duduk goyang2 kaki je dgr org bg talk.bedah ng ain plak pernah ter stucked dlm lift for an hour,mmg bersauna r diorg dlm tu.lol
.ntok semua,jangan rindu aku eh?HAHAHAHHA.bajet ade je org nk rindu..lol.im gonna miss you neway,

till then,
yana aziz

2 comments:

  1. hahaha lawak laa jugak :D word kau. *comel kau

    ReplyDelete
  2. hahhah.top floor tuh.dasat.:D

    ReplyDelete