Friday, May 14, 2010

tiga

heyya~ 3rd week of may..OMG..ergh! sumpa tense gila weh.this monday mara's rslt kuar.alamakkk~ aku kena ready r weh.sure mlambak member yg laen dapat mara.aku ni jpa.so,mostly member mcm amik mara,diorg kata mara maybe mcm senang sebab semua melayu kan.ntah lah.if dpt dats mean tu rezeki aku,if xdpt maksudnya xde rezeki la nmpknya.kan kan??tapi xpe,punlam ada~ its okay yana.

malam semalam,aku bergossip ng sheilalieya ramli.its not gossip2 pon act.just borak2.dah lamaaa gila kan kita xmacam tu.HAHAHA.sebabnya aku always invie my YM.hhaha.bongok.so smalam my adik blk then she's on9,xde la dia invie.tu lah yang buat aku xinvie.HAHAHHA.if not.aku invie je r manjang.LOL.to homo,tegurlah aku kat ym weh.ada berani??HAHAHHA...neway,congrats dpt g jordan.

 MYA.congrats weh..im glad to hear that.besides,im the 1st kan yg kau call??HAHAHHA..very the terharu laa you :)haha...selamat rambut kau.butta,kau tgl aku kat punlam.tape2 ko kt unisel je.ade keta kan??so apelagi~~ jemput aku.HAHA..goodluck lah kawan!

adamaya.HAHAHAHHA..sumpa lawak..tu cter yg aku jarang miss..1st time kot..so aku telah mempengaruhi beberapa ketul manusia yang mmg berlainan.HAHAH.lain as in xpernah layan cter jenis2 cm tu r.so ni reaction family diorg.HAHAH..underage! dia tertido.then parents dia kejut dia igt nak ajak makan ke mende skali parents dia kate ,*adamaya da nak start* HAHAHAHAH..LOL..besides,underage kau pernah text aku on sunday tanya *weyh,pesal adamaya xde harini??*HAHAHA..aku gelak macam haram weh.lawak r kau ni.si kamBENG plak,mak dia gelakkan dia n she said *ni 1st tgk awak tekun gila tgk cter melayu* HAHAHAHAH..sorry guys,aku bg pengaruh mcm salah kat kau org dua ketul.HAHAHA..next will be LAGENDA BUDAK SETAN.aku tgh mencari novel dia weh..pls dont laugh~

apa-apa pon,aku perlukan semangat superman.sape2 pls bg kat aku.HAHAHA..
have faith yana :)

2 comments:

  1. weh.aq dabace novel tu.pjg gile -.-
    da x igt buku tu kt mane.
    .ber-zaman sude

    ReplyDelete